onsdag 30 maj 2012

Jag behöver din hjälp...

...att välja köksknoppar.

Vi har, som jag tidigare skrivit, lämnat in våra köksluckor på målning. Det är spegeldörrar i furu som ska bli vita. Det kommer att bli jättefint, sådär lantligt och bondromantiskt. Ett kök som man vill tillbringa timmar i. Vitt och vackert. Men nu till frågan, vilka knoppar eller handtag ska vi ha?

De tre översta bilderna är lånade från Country by mail                                                 
Bilderna nedan är lånade från IKEAVilka tycker ni är finast? Är det någon som har ett annat förslag. Det är svårt att välja och därför vill jag ta hjälp av er bloggare som har fantastisk smak och finfina lösningar. Jag tar tacksamt emot alla idéer och förslag.

Nu måste jag sluta fundera på detta en stund och kämpa vidare med min rapport. Klockan 24.00 ska den vara inlämnad och jag har diskussionen kvar. Hoppla!! 

Ta hand om er och tack på förhand.
Kram

8 kommentarer:

Stina sa...

Nr6. Såna har vi fast vi har då ljusgrå luckor och metallfärg på handtagen. Men jag gillar dem för de ser så bastanta ut på luckorna och snygga.:-) Kram

Angelica Little Corner of Crafts sa...

jag föll PLADASK för knoppar nummer TVÅ!! Så fina!! Fast alla ser tjusiga ut!!! Kram!!

Hem och Lycka sa...

Nr5 och 6 tycker jag! Knoppqrna på luckorna och handtagen på lådorna. Blir en fin brytning mot det vita och i lantlig gammal stil. Kram Mia

Therese sa...

Jag röstar på No 2, passar ihop med tex ljus/blomkorgen du har i Headern och liknande saker som ni har. Bryter mot det vita men inte så kraftigt som det svarta gör (om ni inte tänkt ha ett kök som går i svart och vitt då).
Hälsa J och ha en skön Fredag, kram på dig. Therese

Veronica sa...

Nummer 1 och nummer 3 tycker jag:)

Micke sa...

Nummer två!

Andrea sa...

Nr 3 och 7 är mina favoriter. Olika varandra men fina. Tror att kroppar kan vara jobbiga att öppna tunga kökslådor med. Men om du vill ha porslins knoppar så vet jag att de har på Indiska, rätt billiga också. :)
Lycka till!

Korkeksmumma sa...

Hej underbara du!!
Jag hoppas kunna klämma in en kommentar nu, har ju inte gott så bra tidigare!! Jag röstar på no.2 men vad du än väljer så vet jag att du "gör" knoppen toppen i ditt hem ändå! Alla var ju fina så kör på billigast vet ja ;)

Många kramar...saknar dig <3

Kram från Viggolia