lördag 2 juni 2012

Examen

I går tog jag min examen! Nu är jag omsorgspedagog inom neuropsykiatri. Jag behöver bara göra några ändringar i rapporten, sen kan jag lägga skolarbetet bakom mig. På måndag börjar jag mitt nya jobb på en lågstadieskola. Jag ska jobba i ett team med speciallärare och på fritids. Det ska bli jätteroligt med nya utmaningar.

När jag kom hem hade älskade J ordnat mat och köpt fina blommor. Jag fick en flaska 12-årigt "tjurblod" från Ungern av min farbror och en jättefin kanna av de bästa grannarna. Vi åt och drack gott. Spelade gitarr och sjöng hela natten. Jättemysigt!Av mamma har jag fått ett regn- och vindställ från Didriksson. Det passar bra i dag när det blåser småspik och regnar ute.

Men jag ska hålla mig inne och fortsätta måla i vardagsrummet. Snart är det klart. Jag längtar tills jag kan börja inreda där, så jag ska lägga i en extra växel och rolla färg av bara attan.

Ha en fin lördag.
Kramar
7 kommentarer:

Stina sa...

Så mysigt och fint.
Grattis till din examen.:-) Kram Stina

Veronica sa...

Älskade Lousie!
Du har under detta år gett mig så mycket, jag är glad och lycklig för att du kom in i mitt liv. Vi har kämpat och diskuterat vridit ut och in på oss själva vad alla begreppen står för. En sak är säker jag kommer att bära med mig detta år för resten av mitt liv:) Du är en fantastisk människa som betyder oerhört mycket för mig.Lyckliga dom som får jobba med dig, jag önskar jag vore en av dom:)Var rädd om dig och stort lycka till på Måndag:)

Rosor och Pioner sa...

Ett stort Grattis till din examen.
Kram Susanne

Edith och Jag sa...

Grattis till din examen! Det låter som att det är ett spännande jobb som väntar på dig;)
Kram Maria

maria syr och så vidare sa...

Grattis!

Therese sa...

Grattis till examen, bra jobbat och lycka till på nya jobbet!

...och du..vad vart det för knoppar??
Kram Therese

Angelica Little Corner of Crafts sa...

GRATTIS till din examen!!! Väl kämpat!!!! Kram!!