onsdag 23 maj 2012

Projekt på gång

Om en vecka är praktiken slut, rapporten inlämnad och jag är två dagar ifrån att ta min examen. Just nu går den mesta energin åt att samla information och skriva ner den på kvällarna. Solen skiner och jag måste säga att det tar emot att sitta inne framför datorn med en hög böcker och anteckningar.

Unnade mig en "ledig" dag i dag och började att måla hundkojan.Tror ni inte att vovvarna får det bra där?


Det är inte bara den som behöver en omgång med Falu röd. Den timrade "boa" behöver också en sväng med penseln och fönsterfodren ska bytas ut och bli vita.

Appropå att måla vitt. Nästa vecka ska vi lämna in våra köksluckor på målning. I dagsläget är det furu för hela slanten. Men luckorna har potential, det är spegelluckor. Jag tror att vitt blir bäst. Dessutom har vi tagit ett beslut att sätta in en vedspis i köket! Jag är urlycklig.

Det finns en fantastisk butik på Gammelgården i Ludvika som renoverar gamla vedspisar och säljer.


Det ska bli så roligt att dra igång projektet i köket. Hoppas att jag ska kunna visa "före- och efterbilder" på köksluckorna inom en snar framtid.

Det är många projekt på gång och bara jag är klar med min utbildning, har jag tid att sätta igång med förvandlingen av 70-talshuset och gården.

Nu ska jag ut till hundkojan igen.

Kramar


2 kommentarer:

Stina sa...

Snygg hundkoja. Påminner om Sallys fast den är betydligt mindre.;-D Kram

Hildas hem - Sofia sa...

Jag förstår att det tar emot att sitta inne när det är så vackra dagar. Jag tror att vovvarna kommer att trivas bra i sin röda stuga. Superfint! :)

Tack för dina fina ord om mitt inspirations-magasin. Det gör mig glad! :)

Kram Sofia