måndag 14 februari 2011

Skåp och bord.

Här hemma har vi möblerat om. Det är ingen lätt procedur.
Vårat hus är ganska litet, så det känns nästan som om man spelar tetris. Ni vet, man flyttar brickor, täpper till hål . Pust, stånk o stön. Sen när allt väl är klart, alla möbler fått en ny plats, och man har "piffat" lite, kommer beslutsångesten krypande. Man kanske ska flytta tillbaka allt, eller....? Jag tror att många känner igen sig i detta.

Nu när jag gått runt och bekantat mig med det nya, är jag i det stora hela ganska nöjd.

Ett skåp jag räddade från lågorna när mormor eldade upp gammal "bröte", fick flytta från vardagsrummet ut i hallen....Det nya hörnskåpet som J ärvt av sin Farmor, flyttade in i vardagsrummet.....
Ett gammalt slagbord fick flytta från hallen in i vardagsrummet. Tyvärr var ljuset inte på min sida när jag fotograferade, men jag visar lite detaljer så länge...Ovanpå bordet står en vacker vit Orkide som jag fått av min mamma....
...tillsammans med ett zinkfat med vaniljljus och en sten, med ett passande budskap för dagen.....Puss och Kram på er där ute!

3 kommentarer:

Allis sa...

Va fint det blev med farmors skåp!
I det skåpet förvarades "stark varorna". ;-)

Ha en bra tisdag!

Kram E & Z

Stina sa...

Väldans fint. Det där gamla skåpet är ju helt underbart.:-) Kram Stina

Korkeksmumma sa...

Gu så fint du gör vännen!!
Jag blir alltid så avis på dig...ibland skulle jag också vilja spela lite "tetris" med grejerna...det blir mysigt på ett helt annat sätt i ett mindre hus!!

Måste ske inspektion snarast ;)

Kram J