måndag 25 juni 2012

Twelve Souths BookBook

Detta är min andra semestervecka och regnet bara vräker ner! Jag tror att himlen har öppnat sig. Inte ens stövaren ville gå ut på promenad.

Jag har nyligen införskaffat mig en iPhone. Jag håller på att bli vän med den, det tar tid, men jag tror att vi kommer att trivas tillsammans. I dag är det en ypperlig dag för oss att knyta närmare kontakt.

Problemet med mig och dyra telefoner, är att jag har en förmåga att fumla till det. Just för att man inte får det. Dessutom lever de lite farligt i stall och bland hundar. I vintras slank min gamla telefon ur bröstfickan och sjönk till botten i en stor tunna med iskallt vatten när jag utfodrade hästarna. Jag fönade den en hel förmiddag och tillslut lyckades mina återupplivningsförsök. Jag letar också alltid efter min telefon. Och är det inte den som är försvunnen, är det plånboken. 


Därför tänkte jag skaffa mig ett fodral för både lur och bankkort. Men de flesta är fula, i neonfärger och enormt plastiga. Men så hittade jag detta " Twelve Souths BookBook" ....(bilder lånade från apple store)
Snyggt va?!  Fodralet är ganska dyrt, men jag tror att jag måste. Jag motiverar köpet med att det är dyrare att skaffa en ny telefon och ett nytt körkort, det regnar och är trist ute. Ja ni förstår....

Nu när jag har ångan uppe, är det kanske lika bra att "klicka hem" ett.

Ha en bra dag
Kramar


5 kommentarer:

Stina sa...

Du får skaffa såna där senilsnören till telefonen. ;-) Kram

Vit dröm sa...

Det var ju ett supersnyggt fodral, tycker nog att du ska unna dig ett sådant ;)
Ha en bra dag i regnet!
Kram Anna

Lilla huset på prärien sa...

superfint fodral tycker jag. själv har jag ett svart från Rögle BK som jag fick när jag var där på nätverk... det får hänga med :)

trist att det regnar på din semester men njut av det fina inomhus och kanske lite gott vin!

kram Jenny

Veronica sa...

Ja inte kul med allt regnande,hoppas det bättrar på sig:)
Önskar sol och värme till dig min fina:)
Kram V

Veronica sa...

Ja inte kul med allt regnande,hoppas det bättrar på sig:)
Önskar sol och värme till dig min fina:)
Kram V