söndag 6 april 2008

Små vinster i livet...

Fick till min stora glädje se att jag vunnit en utlottning av vykort på den vackra bloggen Poppins Trädgård. Tusen tack!! Tänk för bara några månader sedan,var jag helt ovetande om fenomenet blogg. Visst hade jag råkat ramla in på någon då och då när jag googlat, men aldrig följt någon aktivt.

Nu besöker jag många vackra och inspirerande bloggar flera gånger i veckan. Och dessutom har jag en egen där människor faktiskt besöker MIG! Det trodde jag aldrig. Det är så roligt att ni har hittat hit, och dessutom tar er tid att skriva några rader. Det värmer och ger mig inspiration att fota och skriva ännu mera. Tack till alla er!
En ny värld har öppnats, en oas i cyberspace världen. Härligt!

Jag har fått en ny vän den här veckan. Hon heter Elsa och är en Nordsvensk häst.Vi ska lufsa omkring i skogen tillsammans.
I går var jag och hälsade på henne på bondgården där hon bor.
Där träffade jag också lammungar, bara 10 minuter gamla. Så söta och små.

Att vara där, var lite som balsam för själen.

Jag ska dit i morgon igen, och då ska jag rida henne för första gången! Jag är ganska nervös, och stolt, för jag förverkligar en dröm jag haft i flera år nu.

I fredags fick jag mina saker jag beställt från Cosas. Glasklockan är så fin!
Jag har plockat in några blåsippor som växer på gården, och satt i ett litet glas i klockan.Var på auktion i dag också. Jag var spekulant på ett litet klaffbord med låda, men det fick inte följa med hem. Uppköpare trissade upp priserna lite, och jag sparar till ett körkort, så jag höll i plånboken,...men det tog emot. Haha!

Ja, den här helgen har varit riktigt bra.


Nu ska jag packa en väska med ridhjälm och oömma kläder. Sen ska jag krypa ner i sängen och drömma om Elsas sammetslena mule.

Kram och God Natt!

2 kommentarer:

Allis sa...

Lycka till med Elsa!!
Vilka fina saker du handlat.
Ha det bra!
Kram Eva-Lis

Poppins sa...

Vykorten är på väg till dig. :)
Låter härligt med Elsa, måste vara skönt att ta sig ut i naturen på en hästrygg.
Och så vacker den var, fatet med glaskupan.
kramar