onsdag 9 april 2008

Ett litet rött paket med vita snören...

I dag har det snöat hela dagen lång.
Jag tyckte att det kändes riktigt tungt på förmiddagen. Satt med min kopp kaffe, lyssnade på dalaradion och tittade ut på eländet. Inte ens herr Hund gjorde någon större ansträngning att krypa upp ur det varma täcket och möta dagen.

Men så kom posten, och detta hade brevbäraren med sig....Vinsten från Poppins Trädgård! Så vackert inslaget, som en present i sig. Plötslig var inte snön så ful och kaffet smakade mycket bättre. Jag fick massa lust och energi. Började pynta lite med korten jag fick. Titta va fint!


Ramen är den jag beställde på Cosas. Det passade jättebra. Jag fick flera fina kort, så nu kan jag byta bilder och ändra mitt stilleben på Tv-skåpet. Tusen tack för fin present Poppin!

Efter att jag pysslat lite med det, var jag full av energi och idéer.

Så jag drog igång och började måla vagnsstyckerna i trappan. Något jag gruvat mig för ett tag. Det är inte direkt bekvämt att halvligga i en trappa och måla med en liten liten pensel i alla skrymslen och vrår.

Och under tiden färgen torkade där, så började jag med ett annat projekt jag haft funderingar på ett tag, nämligen måla om en gammal spegel jag köpt på loppis.

J och min pappa såg otroligt frågande ut när jag började sandpappra och skära bort färgen på spegeln jag nyss målat dit. Haha!

När jag var klar med det, for jag och min far ut på en runda i bilen.

Jag har precis börjat övningsköra, så det är lite svettigt och skakigt, men jag tycker ändå att det går hyfsat bra.

Vi åkte runt i byarna, pratade och filosoferade om livet. En väldigt mysig och trevlig stund där i bilen på ensliga vägar.

Och rätt som det var så hade både jag och pappa glömt vad vi höll på med. Jag glömde att jag inte kan köra bil och pappa glömde att han höll på att lära mig det. Vi höll nästan på att hamna i diket. Haha! Vi skrattade jättemycket när jag tillslut fick ordning på pedaler, blinkers, vindrutetorkare och ratten igen.

Dagen blev inte så tokig trots allt.

Mycket tack vare ett litet rött paket med vita snören...

Kram

5 kommentarer:

Allis sa...

Åh, va fint det blev med ditt stilleben och den nymålade spegeln!
Förstår att de lyfte på ögonbrynen när du gjorde lite chabby....;)
Kör på nu så står det inte på förrän du har kortet i handen.
Nu är jag verkligen trött på SNÖÖÖÖ jag som en gång har mött den RIKTIGA våren och nu det här??!!
Kram

n o r d i n g å r d e n sa...

Ett sånt gulligt litet paket! Jag har ett paket hemma fr henne med men är på resande fot så jag har inte sett det ännu... spännade. Vilken ursöt spegel du har! Mari.

IKT i min vardag sa...

Vad kul att du vann! Jättesöt liten ram. Spegeln blev riktigt fin!

Kram

Anonym sa...

Grattis till din vinst!! Det blev jättefint med ramen till och spegeln du fixat i ordning blev verkligen bra!! Förstår att det var förvånade miner när du började fixa till det vita:-) Men de fattade nog hur du tänkt när de såg det färdiga resultatet, snyggt!!

Din odlingsklocka väckte kvickt mitt "habegär".... har ju försökt satt stopp för fler klockor nu i mitt hem visserligen men denna gillade jag verkligen!! Måste nog kika in en sväng på Cosas;-)

Kram

Poppins sa...

Så kul att du gillade din present!
Skrattade när jag läste om din övningskörning... Vilken tur att ni krockade med något. Lycka till i fortsättningen.
kramar