söndag 14 oktober 2012

Första snön och bloggångest

Nu har det varit sådär igen. Med tiden, prioriteringar och bloggen. Skrivkramp och prestationsångest.
Funderar på att radera, skaffa ny, fortsätta. Men nu har skrivkrampen har släppt och "fotoblicken" är tillbaka. Jag kommer på mig själv med att studera detaljer och tänka "detta skulle bli en fin bild i bloggen".   Jag får helt enkelt förlika mig med att jag är periodare i denna värld. För utan den kan och vill jag inte vara eftersom jag återkommer hit om och om igen.


Helgen har tillbringats med fina vännen  Emma och hennes syster. I morse när jag slog upp mina blå, låg ett tunt snötäcke på marken. Vi trotsade vädret och begav oss ut på en ridtur. Kaffe och eld i kaminen värmde våra frusna blöta kroppar när vi kom hem. Hästarna fick stå inne med fleecetäcken och torka upp.I morgon är det måndag igen. Efter höstlovet kommer jag förhoppningsvis att få nya arbetsuppgifter och utmaningar på jobbet. Men ännu är det helg. Nu ska jag gosa in mig i en filt i soffan och vänta på att Moraeus med mera börjar på tv´n. Samt glädja mig åt att jag gjort mitt första blogginlägg på mycket länge.

På återseende
Kramar


1 kommentar:

Allis sa...

Hej!

Va kul att du är tillbaka! Ja du det här med blogg, jag har varit på väg att sluta flera gånger men lyckas ändå hålla mig kvar. Har haft den i 4 år till jul!! Nu var det jätte länge sedan vi sågs jag längtar efter Er!!

Må så gott och hälsa J!!

Kram!